Min hundar ogumea.se

Allt om hundar

Adoptera hund?

Adoptera hund?

Att ha en hund är en livsstil
Hela ditt liv förändras när det finns en till individ att anpassa dittliv efter. En hund behöver vila och aktivering, gränser och självförverkligande, gemenskap och sällskap. När den blir skadad eller sjuk måste du ha möjlighet att ge den veterinärvård.

På många sätt är att äga en hund också ett  slags föräldraskap. Att adoptera en hund innebär ett stort ansvar. Du tar på dig ansvaret för den hundens hälsa och livskvalitet under kanske 14 år framåt.

Det finns många ställen som erbjuder adoption av hund. När du adopterar en hund från någon av dem så vill de att du lovar att ge din hund det allra bästa tänkbara liv. Uppmuntra den när den gör rätt, få den att känna sig som en viktig och jämbördig del av familjen, lek med den och ta hand om den. Hundar kan sällan påverka sin situation, därför vill vi att du behandlar din nya familjemedlem som du själv skulle vilja bli behandlad.

Det går att adoptera hundar i Sverige, men även adoptera en hund från utomlands . Oavsett var du väljer att adoptera din hund, tänk på att det är ett ansvar du tar.

hund

(Visited 274 times, 1 visits today)